ElectricUp 2024: Oportunitatea Ta de a Investi în Energie Verde pentru Afacerea Ta

by | 24 mai, 2024

E

Ca proprietar de afacere în domeniul HoReCa sau IMM, ești mereu în căutarea de modalități de a reduce costurile și de a crește profitabilitatea. De asemenea, ești conștient de importanța protejării mediului și a contribuției la un viitor sustenabil.

Din fericire, programul ElectricUp 2024 oferă o soluție ideală pentru tine: finanțare nerambursabilă pentru instalarea de panouri fotovoltaice și stații de încărcare a mașinilor electrice.

Ce este ElectricUp 2024?

#ElectricUp 2024 este un program guvernamental care oferă finanțare nerambursabilă pentru a sprijini afacerile din România în tranziția către energia verde. Programul se adresează în special companiilor din HoReCa și IMM-urilor, oferind o oportunitate unică de a reduce semnificativ costurile cu energia, de a atrage clienți noi și de a contribui la un mediu mai curat.

Ce beneficii oferă ElectricUp 2024?

Există numeroase beneficii pentru a participa la programul ElectricUp 2024:

  • Reducerea semnificativă a costurilor cu energia: Panourile fotovoltaice produc energie electrică din soare, reducând semnificativ facturile la curent.
  • Atragerea de clienți noi: Oferind posibilitatea de a încărca mașinile electrice, atragi un public preocupat de sustenabilitate.
  • Contribuție la un mediu mai curat: Energia verde reduce emisiile de CO2, luptând împotriva schimbărilor climatice.
  • Finanțare avantajoasă: Obține până la 150.000 de euro cu o cofinanțare de doar 25%.
  • Aplicare simplă: Procesul de aplicare este ușor de parcurs, cu asistență din partea echipei noastre de experți.
  • Program multianual: ElectricUp 2024 este disponibil la nivel național pe mai mulți ani.

De ce să alegi Eagle Energy Group pentru implementarea ElectricUp 2024?

La Eagle Energy Group, suntem experți în domeniul energiei verzi și te putem ajuta să obții beneficiile maxime ale programului ElectricUp 2024. Oferim o gamă completă de servicii, de la consultanță și proiectare la instalare și mentenanță:

  • Consultanță: Te vom ajuta să înțelegi programul ElectricUp 2024 și să identifici soluția ideală pentru afacerea ta.
  • Proiectare personalizată: Vom realiza un proiect personalizat pentru a te asigura că obții maximum de energie din panourile fotovoltaice.
  • Instalare rapidă și eficientă: Echipa noastră de instalatori experimentați va monta panourile fotovoltaice rapid și eficient.
  • Mentenanță profesională: Oferim servicii de mentenanță preventive și corective pentru a te asigura că panourile tale fotovoltaice funcționează la capacitate maximă.

Profită de această oportunitate unică de a investi în energia verde pentru afacerea ta! Contactează-ne astăzi la 0727 438 123 sau [email protected] pentru a afla mai multe despre programul ElectricUp 2024 și despre cum te putem ajuta să implementezi o soluție de energie verde personalizată pentru afacerea ta.

Împreună, construim un viitor verde pentru afacerea ta și pentru planetă!

#ElectricUp2024 #EnergieVerde #HoReCa #IMM #Finanțare #Sustenabilitate #Mediu #EagleEnergyGroup

Ministerul Energiei investeşte 450 de milioane de lei, prin Programul de Finanțare ”ELECTRIC UP”, etapa a doua, destinat întreprinderilor mici și mijlocii și a persoanelor juridice române care desfășoară activități în domeniul HORECA – Ministerul Energiei (gov.ro)

Ghid-finantare-Electric-Up-2-1-2.pdf (gov.ro)

Articole Recente:

Romania Solar Summit 2024

Romania Solar Summit 2024

Cu bucurie am participat la Romania Solar Summit 2024, un eveniment de prestigiu organizat de către GOVNET.Este o adevărată onoare să fim alături de #profesioniștii din industria energiei regenerabile din România, de persoanele care fac lucruile să se materializeze în...

0 Comments

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =