Centrale Electrice Fotovoltaice

servicii instalatii electrice industriale

 

Eagle Energy Group SRL este un lider de necontestat în domeniul instalațiilor electrice industriale și al energiei regenerabile, cu o experiență de peste 5 ani în execuția și proiectarea  de sisteme fotovoltaice industriale și rezidențiale. Compania noastră este dedicată promovării soluțiilor sustenabile și inovatoare, contribuind astfel la o lume mai sigură.

Proiectele noastre de referință demonstrează angajamentul nostru pentru excelență și calitate.

Realizăm studii de fezabilitate pentru dezvoltarea parcurilor fotovoltaice prin Fondul de Modernizare pentru a sprijini tranziția către o energie curată și sustenabilă, executăm și proiectăm Centrale Electrice Fotovoltaice la cheie, instalații electrice industriale în medii de lucru ATEX, instalăm stații de încărcare pentru vehiculele electrice, toate acestea reflectă capacitatea noastră de a răspunde nevoilor emergente ale pieței electroenergetice.

Echipa noastră de specialiști este formată din personal tehnic calificat și atestat, care asigură managementul și execuția proiectelor la cele mai înalte standarde.

Ne mândrim cu abilitatea de a oferi soluții inovative și personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client în parte.

Serviciile noastre de consultanță de specialitate, verificările PRAM și proiectarea de instalații electrice de joasă tensiune sunt esențiale pentru succesul fiecărui proiect.

Angajamentul nostru pentru excelență și orientarea către client ne-au consolidat reputația și ne-au permis să devenim un partener de încredere în industrie. Oferim asistență post-garanție și consultanță continuă, demonstrând angajamentul nostru de durată față de clienții noștri.

La Eagle Energy Group SRL, suntem mândri să fim la avangarda inovației în domeniul energiei regenerabile și să contribuim la construirea unui viitor mai verde pentru generațiile viitoare.

Împreună, putem crea un impact pozitiv și durabil pe planeta noastră.

 

Verificări PRAM

Eagle Energy Group este o firmă autorizată ANRE ce execută verificări PRAM și emite buletine PRAM 

VERIFICARI-PRAM-BUCURESTI

Verificarea continuității nulului de la tablouri electrice la utilaje și prize

Verificăm PRAM instalații electrice de joasă tensiune, cu emiterea de buletine recunoscute de Protecția Muncii, Protecția Consumatorilor și de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Societatea noastră este atestată ANRE tip B2.

VERIFICARI-PRAM-BUCURESTI

Măsurarea rezistenței de dispersie la priza de pământ a paratrăsnetului

Conform normativului I7/2011 este obligatorie verificarea conformității prizelor de pământ. Valoarea rezistenței de dispersie a prizei de pământ aferente aferente instalațiilor electroenergetic, nu trebuie să depășescă 4 ohmi, indiferent de starea solului – umed sau uscat.

VERIFICARI-PRAM-BUCURESTI

Verificarea continuității nulului de protecție de la tablouri electrice la utilaje și prize

Se constată la verificări dacă există legătura fizică, prin conductor calibrat corespunzător sau prin platbandă Ol-Zn între carcasele, suporții sau tablourile de comandă ale utilajelor și priza de pământ aferentă spațiului de producție respectiv.

VERIFICARI-PRAM-BUCURESTI (1)

Verificarea rezistenței de izolație la conductori

Verificarea rezistenței de izolație se face prin aplicarea asupra conductoarelor tensiune mărită, astfel încât se poate certifica dacă acestea rezistă eventualelor șocuri ce pot surveni în viitor. Aceasta se face înainte de punerea sub tensiune a instalației electrice și previne scurt-circuitul sau chiar incendiul.

Scopul verificărilor PRAM

  • Prevenirea electrocutării personalului care utilizează instalația electrică și echipamentul de lucru

  • Prevenirea incendierii clădirilor și prevenirea distrugerii aparaturii electrice și electronice

  • Verificarea periodică a instalațiilor electrice este legalizată, deoarece toate instalațiile se deteriorează din cauza unui numar de factori precum : încărcare excesivă a circuitelor, uzura echipamentelor, coroziune , îmbătrânirea izolatiilor.

De regulă se fac măsurători PRAM pentru urmatoarele :

N

Prize de pământ – împământare

N

Prize de pământ – paratrăsnet și paratonier

N

Centuri împământare interioare din cladiri

N

Prize de pămant pentru egalizare potențial

N

Tablouri electrice

N

Prinderile “PE” din tablourile electrice de distribuție

N

Pardoseli electroizolante – echipament individual de protecție mănuși și cizme electroizolante

N

Prize trifazate 400V

N

Prelungitoare

N

Prize 230V în construcție modulară

N

Utilaje pentru zonele de producție (patiserii, spălătorii, fabrici, restaurante, etc)

N

Motoare electrice

N

Motoare și șasiurile linilor metalice de producție

N

Piese de echipotențial – descărcări electrostatice

N

Tablouri electrice secundare

N

Cilăre industriale

N

Prize monofazate 230V

N

Rezistivitatea solului – proiectare priza de pământ și pH

N

Instalații pompe și motoare

N

Priză cu împământare

N

Protecție catodică